Σάββατο & Κυριακή 20-21/4 – Η Μοναδική Gisela Paula Natoli στην Αθήνα για 2 Super Σεμινάρια!

Αγαπημένοι μας φίλοι, έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε την ξεχωριστή Gisela Paula Natoli, μια μορφή που θα φέρει τον αέρα της Αργεντινής κατευθείαν στον χορευτικό μας χώρο! 🇦🇷💃

🎉 Σεμινάριο #1: Σάββατο 20 Απριλίου 20:30 – 21:30. Προετοιμαστείτε για μια εκρηκτική ώρα με το σεμινάριο «Tango, Vals & Milonga: Τεχνική και Μουσικότητα για Leaders & Followers!» Ένα μοναδικό ταξίδι που θα εμβαθύνει την μουσικότητά σου.

🌹 Σεμινάριο #2: Κυριακή 21 Απριλίου 19:00 – 20:00. Η Gisela αναλαμβάνει την Τεχνική Follower, εστιάζοντας στα «Adornos και μουσική ερμηνεία στην Ορχήστρα του Juan D’ Arienzo!» Μια ώρα αφιερωμένη στην εξερεύνηση της ομορφιάς και του ρυθμού.

ℹ Κόστος Σεμιναρίων:
10€/ Σεμινάριο για τα μέλη της Academia del Tango
15€/ Σεμινάριο για τα μη μέλη της Academia del Tango

🎶 Είσαι έτοιμος/η να βυθιστείς σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ρυθμό και μουσική; Η Gisela και η Academia del Tango σε περιμένουν να γιορτάσουμε μαζί την αγάπη για τη ζωή μέσα από τον χορό!

Δες το βιογραφικό της Gisela και ανακάλυψε περισσότερα για την εκπληκτική αυτή maestro στο https://www.giselanatoli.com.ar

✉️ Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210-3310605 ή επισκέψου μας στη σχολή, Αγαθάρχου 15, Ψυρρή. Μην χάσεις αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία!

🌈 Έλα να δημιουργήσουμε μαζί ανεξίτηλες αναμνήσεις στον κόσμο του Tango! 💖